OPROEPJES

Oproepje plaatsen/beheren

Een oproepje is een advertentie voor particulieren. 


VERHALEN

Lees persoonlijke verhalen van bezoekers of stuur je eigen grappige of ontroerende verhaal in.

Ontstaan zwoofer.nl

Niet blij!

Samen met je hond naar een vuurwerkvrij logeeradres. 

forum

FORUM, BERICHT: GEZOCHT: 'VUURWERKARME' LOGEERADRESSEN.

BERICHT VAN MARGO OP 19-10-2012

Het begint al weer naar het einde van het jaar toe te gaan. Een tijd die voor veel huisdieren en dus ook voor hun baasjes niet zo prettig is. Veel dieren zijn doodsbang voor vuurwerk. De (dagen voor de) jaarwisseling is dan een vreselijke periode vol angst en stress. Wat zou het heerlijk zijn als die dieren een of meerdere dagen ergens heen kunnen waar ze niet of nauwelijks last van vuurwerk hebben. Woon jij ergens buiten de stad waar het vuurwerk minimaal is? Wil je tijdens de jaarwisseling de angst en stress beperken bij doodsbange dieren? Meld je aan als VUURWERKARM OPPASADRES. Stuur een mail naar info@zwoofer.nl of klik op de link 'contact opnemen' rechtsboven.
Weergavenaam: Margo
Postcodegebied: 3604 (Maarssen)
Beoordeling:

Plaats een reactie bij dit bericht

Je bent niet ingelogd. Om een reactie te plaatsen dien je eerst in te loggen.

REACTIE VAN MARGO OP 21-10-2012

Onderstaande lieve 'moeder' uit Espel heeft zich aangemeld als 'vuurwerkarm' logeeradres. Zo lief van haar. Heb jij ook een vuurwerkarm plekkie? Deel het met doodsbange dieren en neem net als 'moeder' contact op met info@zwoofer.nl De bangerds zullen je dankbaar zijn.
Weergavenaam: Margo
Postcodegebied: 3604 (Maarssen)
Beoordeling:

REACTIE VAN MOEDER OP 20-10-2012

wij hebben ook zo'n ouwtje die bij de eerste knal onder de werkbank kruip.oplossing was makkelijk lekker in t kantoor en dan ben je zo oud en nieuw door. onze binnen hondjes merken er niets van. weet niet eens of ze er bang voor zijn weet wel dat er bosjes naar de dierenarts gaan voor...pilletjes of zo? zou wels willen weten of dat dat werkt grt aaltje
Weergavenaam: moeder
Postcodegebied: 8311 (Espel)
Beoordeling: