OPROEPJES

Oproepje plaatsen/beheren

Een oproepje is een advertentie voor particulieren. 


VERHALEN

Lees persoonlijke verhalen van bezoekers of stuur je eigen grappige of ontroerende verhaal in.

Ontstaan zwoofer.nl

Niet blij!

Samen met je hond naar een vuurwerkvrij logeeradres. 

forum

FORUM, BERICHT: GOEDE AFSPRAKEN VóóR HET LOGEREN!

BERICHT VAN MARGO OP 23-11-2012

Het is ontzettend belangrijk dat er GOEDE AFSPRAKEN gemaakt worden voordat de dieren gaan logeren. Onlangs moest een logeeradres dringend met een hond naar de dierenarts. Eigenaar was telefonisch niet bereikbaar. Dierenarts vond het noodzakelijk om de hond onder narcose te behandelen. Eigenaar was achteraf boos hierover en dreigde in eerste instantie niet te betalen. De afspraak was immers dat logeeradres eerst zou overleggen met eigenaar alvorens naar dierenarts te gaan. Echter .... eigenaar was niet bereikbaar! Dit zijn heel vervelende zaken en achteraf gelukkig helemaal goed gekomen. Het geeft wel weer aan dat zelfs, als er een duidelijke afspraak is, er toch omstandigheden kunnen zijn waarin van deze afspraken afgeweken moet worden. Spreek dus vooraf alles goed door. Laat niks aan het toeval over! Hoe hebben jullie dit geregeld?
Weergavenaam: Margo
Postcodegebied: 3604 (Maarssen)
Beoordeling:

Plaats een reactie bij dit bericht

Je bent niet ingelogd. Om een reactie te plaatsen dien je eerst in te loggen.

REACTIE VAN MARIT VERKAIK - BULTSTRA OP 12-08-2013

Hallo, Het is inderdaad van belang dat niks ongemerkt gaat voor de eigenaren. Bij kennismaking met de hondeneigenaren stel ik altijd een heel dossier op waarin ik alles zet qua telefoonnummers. Ook vraag ik het paspoort van de dieren. Daar staat ook vaak van alles in. Ik bespreek alles door en vind dit ook een fijner gevoel voor mezelf. Ik ga nooit zomaar naar de dierenarts met een beestje. Dus als hij/zij zich niet lekker voelt bel ik de eigenaren eerst. Het lijkt me dus ook verstandig dat je de dierenarts laat bellen voor zo'n behandeling. Ik zou nooit zo ingreep laten doen zonder toestemming! Groetjes, Marit
Postcodegebied: 2935 (Ouderkerk aan den IJssel)
Beoordeling:

REACTIE VAN TECKELTJES OP 11-05-2013

Wat een naar bericht. Als onze honden in opvang gaan, geef ik mijn tel. nr. af en de DA is op de hoogte van onze vak. periode mocht er iets gebeuren. Zo voorkom je ellende.
Weergavenaam: Teckeltjes
Postcodegebied: 7321 (Apeldoorn)
Beoordeling:

REACTIE VAN MOEDER OP 23-01-2013

snap niet helemaal wat je bedoeld kitty. maar heb zelf een vet probleem gehad afgelopen keer en ben zeer goed gesteund en geholpen door margo. voor de rest ben ik van mening dat je op een hond van een ander beter past en zuiniger bent dan die van mijzelf waar ik toch ook gek mee ben.maar vreemde honden worden onze maatjes en je handeld problemen af op de manier waarop ikzelf zou willen dat een ander het voor mij doet met mijn hond. niets afgesproken geeft zenuwen maar maakt ook sterk dat je weet ik heb slechts gehandeld in belang van de hond grtjes aaltje
Weergavenaam: moeder
Postcodegebied: 8311 (Espel)
Beoordeling:

REACTIE VAN KITTYGH OP 20-01-2013

Zwart op wit een overeenkomst met voorwaarden opstellen en laten ondertekenen. Ik heb deze site nog niet helemaal goed doorgelezen, maar volgens mij ontbreekt het vanuit zwoofer ook nog dat zij hun verantwoording nemen mbt afspraken tussen vraag en aanbod. Tot nu toe krijg ik de indruk dat er iets teveel gehobby-ed wordt en mensen een beetje aan hun lot worden overgelaten. Een marktplaats voor oppas vraag en aanbod over de ruggen van de dieren. Natuurlijk zal het vaak gewoon goed uitpakken, maar ik zie soms dingen voorbijkomen in advertenties die in mijn ogen niet kunnen.
Weergavenaam: KittyGH
Postcodegebied: 8225 (Lelystad)
Beoordeling:

REACTIE VAN MOEDER OP 13-12-2012

uche weer vergeten??daar denk ik altijd te laat aan. hopen dus maar dat alles weer goed mag gaan! hoop niet dat we met schade en schande wijs zullen worden.
Weergavenaam: moeder
Postcodegebied: 8311 (Espel)
Beoordeling: