OPROEPJES

Oproepje plaatsen/beheren

Een oproepje is een advertentie voor particulieren. 


VERHALEN

Lees persoonlijke verhalen van bezoekers of stuur je eigen grappige of ontroerende verhaal in.

Ontstaan zwoofer.nl

Niet blij!

Samen met je hond naar een vuurwerkvrij logeeradres. 

forum

FORUM, BERICHT: HONDENVOER & GEZONDHEID

BERICHT VAN TRIMSALON VLOOIENBAAL.COM OP 20-05-2014

Gezonheid & Hondenvoer vlooienbaa | 20-5-2014 11:19 Vanmorgen is er weer voer van Happy Dog geleverd, deze zakken kunnen meteen door naar de baasjes. Happy Dog heeft natuurlijk voeding voor oa moeilijke eters, vacht problematiek, gewrichtsproblemen, senioren, pups en de volwassen hond en nog veel meer... Heeft jouw hond vacht of huidproblemen? Gewrichtsproblemen, maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak in onze trimsalon in Maarssen. We kijken dan naar de vacht de huid en geven een advies. Meer weten over de voeding bel 0648024624 of een afspraak maken 0625341977
Postcodegebied: 3601 (Maarssenbroek)
Beoordeling:

Plaats een reactie bij dit bericht

Je bent niet ingelogd. Om een reactie te plaatsen dien je eerst in te loggen.

REACTIE VAN PGFRANK OP 25-11-2020

Uit mijn ervaring is voortgekomen dat Brit Care Sensitive https://dextersdogfood.com/collections/voeding?constraint=britcare goed is voor honden met maagproblemen, huidproblemen en gewrichtproblemen. Veel honden ervaren problemen met normale hondenbrokken en voeding. Een oplossing hiervoor is om te kiezen voor brokken met een andere samenstelling gericht op honden met gezondheidsproblemen. Gezonde hondenvoeding is niet zo vanzelfsprekend als je kijkt naar de ingredienten en samenstelling van de meeste hondenbrokken.
Weergavenaam: PgFrank
Postcodegebied: 1017 (Amsterdam)
Beoordeling:

REACTIE VAN PGFRANK OP 18-11-2020

Helaas heb ik niet genoeg aandacht besteed. Mijn hond at toch en kreeg maagproblemen. Het is geen geheim dat alle middelen goed zijn voor een hond, en meestal proberen onze dierbare vrienden alles wat lekker ruikt door te slikken. Maar competente training is ook een punt van zorg.
Weergavenaam: PgFrank
Postcodegebied: 1017 (Amsterdam)
Beoordeling: